Velkommen til træningsafdelingen

Billede som viser mennesker i bevægelse.

Velkommen til træningsafdelingen

TRÆNINGSAFDELINGEN: 

OBS! SELVTRÆNING: ÅRLIGT ABONNEMENT PÅ 330 Kr. 

Tilmelding til årlige abonnement skal ske pr. mail; traening@svendborg.dk eller tlf. 6223 4040. Telefontider: Mandag - fredag kl. 8.00 - 10.00. 

Pris for selvtræning er 330 kr. årligt og abonnement gælder et år fra august til august.

Alle der er igangværende selvtrænere inden 01.06.24 og vil fortsætte selvtræning, skal tilmelde sig abonnement på 330 kr. Efter tilmelding vil du få tilsendt en regning. Første abonnementsperioden gælder fra august 2024 til august 2025.

Nye selvtrænere får tilsendt en regning efter tilmelding til ordningen.  

 

Vores hovedområder dækker genoptræning til borgere som har været på sygehus og ældre borgere som er svækket efter sygdom. Herudover tilbyder vi en række andre tilbud. I kolonnen til venstre kan du få mere info om tilbuddene og se hvem der kan deltage.

Vi er i berøring med rigtig mange borgere med forskellige sundheds- og sygdomsrelaterede udfordringer. Vi sætter fokus på den enkeltes behov og høj kvalitet i træningen. Det tilgodeses ved at ergo- og fysioterapeuter arbejder i tre teams som specialiserer sig i bestemte områder. Videre tilgodeses det ved, at alle ergo- og fysioterapeuter ved behov kan trække på hele afdelingens udviklingsarbejde og  samlede erfaringer, og ved at alle hele tiden har fokus rettet mod at indarbejde ny viden og forskning.

 

SELVTRÆNING: Se mere i kolonnen til venstre. 

 

COVID - 19

Alle brugere af træningslokaler opfordres til at følge Sundhedsstyrelsens generelle råd:

  • Bliv vaccineret. 
  • Bliv hjemme hvis du er syg.
  • Hold afstand. 
  • Luft ud og skab gennemtræk.
  • Vask dine hænder tit eller brug håndsprit. 
  • Gør rent, særligt overflader som mange rører ved. 

Træningsafdelingen følger de til enhver tid gældende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, og individuel træning og holdtræning afvikles i overensstemmelse med disse. Der tages ekstra hensyn, hvis du er i øget risiko. 

Der er stort fokus på hygiejne og tryghed. 

 

SENFØLGER EFTER COVID - 19 

Klik her: Find gode råd og inspiration til at komme dig efter COVID - 19