Velkommen til træningsafdelingen

Billede som viser mennesker i bevægelse.

Velkommen til træningsafdelingen

SELVTRÆNING ER LUKKET INDTIL VIDERE

SELVTRÆNING er foreløbigt lukket i januar og februar 2022 pga. coronasituationen.

Det sker på baggrund af Sundhedsstyrelsens anbefalinger. 

 

 

 

SENFØLGER EFTER COVID - 19 

Klik her: Find gode råd og inspiration til at komme dig efter COVID - 19

 

 

CORONA:

Hvis du er henvist til genoptræning og har covid-19-lignende symptomer, skal du melde afbud til Træningsafdelingen på telefon 62 23 40 40. Det kan være feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskelømhed mm.

Hvis du er nyhenvist til genoptræning, så kontaktes du telefonisk og videre forløb aftales.

Træningsafdelingen følger de til enhver tid gældende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, og individuel træning og holdtræning afvikles i overensstemmelse med disse. Der tages ekstra hensyn, hvis du er i øget risiko. 

Der er stort fokus på hygiejne og tryghed. 

 

TRÆNINGSAFDELINGEN: 

Vores hovedområder dækker genoptræning til borgere som har været på sygehus og ældre borgere som er svækket efter sygdom. Herudover tilbyder vi en række andre tilbud. I kolonnen til venstre kan du få mere info om tilbuddene og se hvem der kan deltage.

Vi er i berøring med rigtig mange borgere med forskellige sundheds- og sygdomsrelaterede udfordringer. Vi sætter fokus på den enkeltes behov og høj kvalitet i træningen. Det tilgodeses ved at ergo- og fysioterapeuter arbejder i tre teams som specialiserer sig i bestemte områder. Videre tilgodeses det ved, at alle ergo- og fysioterapeuter ved behov kan trække på hele afdelingens udviklingsarbejde og  samlede erfaringer, og ved at alle hele tiden har fokus rettet mod at indarbejde ny viden og forskning.